About Fisuals. Film Production, Graphic Design & Music Compostion

Fisuals is een agency gespecialiseerd in het vertellen van verhalen met behulp van unieke muziek, concepten en beelden; waarbij het regisseren van mensen hoog in het vaandel staat.

Wij hebben ruime ervaring met zowel het produceren, filmen en monteren van big budget commercials, films en kleinere videos. We weten hoe het er aan toe gaat op filmsets, maar weten ook wat nodig is om op korte termijn een video op straat te schieten.

Wat de opdracht ook is, we kunnen vanuit onze unieke achtergrond altijd meedenken in concepten, muziek en beelden. Waarbij we nooit de originele ideeën van de opdrachtgever uit het oog verliezen.

CONTACT

our work

Vegansneaker ''Future''

DESIGNER / JOLINE JOLINK

Fisuals werd gevraagd een commercial te maken voor de vegan sneaker 'Future' van Joline Jolink. De eerste diervriendelijk geproduceerde Nederlandse sneaker met een PETA keurmerk. De vibe moest luchtig, vrolijk en positief zijn, maar wel high-end fashion uitstralen.

Joline Jolink is opgericht in 2006 als eerbetoon aan alle vrouwen die wars zijn van het betreden van gebaande paden. Joline Jolink laat de kleding die zij dragen overeenkomen met hun persoonlijkheid.

Schermafdruk 2019-11-12 22.07.58.png
JOLINE JOLINK x ROMANA VREDE

‘Welke voorouder wil jij zijn?’ In gesprek met muze Romana Vrede over grote ambities en inspiratie halen uit de kleine stapjes.

PICTURES CLICKS 540p v2.gif
END NEON LETTERS v3.gif

Behind the Fisuals.

Uriel-creative-page-01.jpg
URIEL MATAHELUMUAL

Uriël Matahelumual is een filmmaker in de breedste zin van het woord. Hij is gespecialiseerd in het bedenken van concepten en het realiseren van formats. Hij pakt van nature de leiding op filmsets om een zo goed mogelijk werkbare sfeer te creëren waarbij iedereen (van acteur tot cameraman tot stagiair) kan komen tot de best mogelijke prestatie en iets maakt waar die trots op is.

Persoonlijke website: www.directoruriel.com

ASHRAF BESSY

Ashraf Rolobessy is an Dutch producer/composer from Moluccan origin. At a young age Ashraf played the piano and now a days he use his musical, ambient and colourfull plays and melodies in his craft. He use different kind of styles to mix it to a modern soundtrack for his projects His work speaks for himself.

Persoonlijke website: www.ashrafbessy.com

ASHRAF_HEADSHOT-4-5 for keynote.jpg

We staan altijd open voor nieuwe opdrachten. Mail ons film@fisuals.com of kom ons opzoeken in Rotterdam; of op social media.

Westplein 12
Rotterdam, 3016 BM
TEL: 123-456-7890
EMAIL:  film@fisuals.com

Thanks for submitting!